Zin in de job van je leven? Maak het mee als adviseur verzekeringen!

Een KBC-verzekeringsagentschap, dat is een hecht team onder leiding van een zelfstandige verzekeringsagent. Wil jij daar ook deel van uitmaken? Het team van Estelle De Ruyck is nog op zoek naar een adviseur Verzekeringen met goesting voor de kantoren in Gent en in Merelbeke. Misschien ben jij dat wel?
Je werkt nauw samen met je verzekeringsagent en je 9 collega’s om verzekeringsproducten te verkopen en schadegevallen af te handelen. Je komt dagelijks in contact met de klanten van het agentschap: zelfstandigen, ondernemingen en vrije beroepers. Doelgroepen die een grotere expertise vragen op verzekeringsvlak.

Wat houdt je functie in?

Als adviseur verzekeringen ben je de rechterhand van de commercieel adviseur. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant en daarom bedreven in het voeren van adviesgesprekken met bestaande cliënten en slaag je erin met kennis van zaken de KBC-verzekeringsproducten toe te lichten. Het beheer en de uitdieping van polisdossiers behoort tot jouw takenpakket.

Als adviseur verzekeringen ben je medeverantwoordelijk voor:

  • Het opmaken van offertes en onderhandelen met de maatschappij
  • Het aanleggen van schadedossiers auto
  • Het actief beheer van polisdossiers
  • Het juiste advies geven aan de klant
  • Het proactief opvolgen en ondersteunen van de bestaande klantenrelatie

Wat verwachten we van jou?

Werk je ordelijk, gestructureerd en efficiënt? Ben je analytisch sterk en heb je geen schrik om je te verdiepen in dossiers en voorwaarden? Ben je sterk op communicatief vlak en streef je naar een uitstekende service? Slaag je erin de aan jou toegewezen dossiers vlot te beheren en commerciële kansen te detecteren en ze gepast te benutten? Dan is de functie van adviseur verzekeringen in een verzekeringsagentschap op je lijf geschreven.

Wat hebben we te bieden?

Je komt terecht in een dynamisch kantoor in een competitieve arbeidsmarkt, bij een lokale werkgever in volle groei. Je krijgt een contract van onbepaalde duur en een mooi loonpakket met aantrekkelijke voordelen (zoals een jaarbonus, hospitalisatie- en groepsverzekering, extralegale voordelen, extra vakantiedagen, enz.).

We hebben veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling: van bij de start kun je rekenen op een basisopleiding en een degelijke ondersteuning op je werkplek. Je krijgt alle kansen om te groeien in je job.

Interesse? Laat van je horen!

Met minstens een bachelordiploma in het verzekeringswezen (of gelijkwaardige werkervaring) of een Masterdiploma met affiniteit met verzekeringen, kun je meteen solliciteren.
Stuur je sollicitatiebrief met vermelding van de vacature en je cv naar estelle.de.ruyck@verz.kbc.be.
Wil je meer weten over de inhoud van de functie, dan kun je terecht bij Estelle De Ruyck op het nummer 09/230.06.15.